luni, 26 septembrie 2011

Hartie igienica in loc de bon fiscal

Veneam dinspre Bucuresti, spre Bacau, cu Massaro. Inainte de Focsani, ca la fiecare drum, soferul opreste pentru a iesi lumea putin la aer si pentru a servi o gustare. Cei care au ascultat sfatul medicului si au baut cel putin doi litri de apa pe zi, vezi cazu' de fata, au nevoie si la toaleta. Ma indrept spre locatia cu pricina, la intrare ma izbeste un mare anunt : Tarif 1 leu. Mi-am zis in gand : "Doar nu m-oi pisa pe mine pentru 1 leu!", scot banii si ii dau. In loc sa primesc un bon fiscal, mi se intinde o bucata de hartie igienica :)).

O scutur, trag apa, ma spal pe maini si la iesire f*t un cap de tocul usii daca ii pot zice asa (nu avea usa, si nici toc, era doar o gaura dreptunghiulara facuta intr-un zid de beton). Ma uit in sus, vad ca au mai fost si altii ca mine, cu capu' (erau urme vizibile pe acea portiune).

Ma scarpin in cap, urc in autocar si ma asez comod (sau nu) pe scaun.

Prin aceasta povestioara sa-i zicem asa, vroiam sa iau in ras Guvernul Boc. Ma mir ca nu le-au pus casa de marcat astora cu dughene numite toalete, probabil de asta o duce Romania rau, din cauza lor ca nu sunt impozitati pa' profit :)).


4 comentarii :

  1. La fel e la Piata Centrala si in Targul de masini

    RăspundețiȘtergere
  2. Defapt hartia igienica nu e pe post de bon fiscal , ci daca ai nevoie de ea la baie. DUH!

    RăspundețiȘtergere
  3. Serios :|? Eu am pastrat-o pana la iesire, credeam ca e bon fiscal :-?

    RăspundețiȘtergere