duminică, 18 septembrie 2011

Franta ne intoarce curu'!

Liberte, Egalite, Fraternite! Daca nu am scris corect, ma doare fix in ultimul cuvant din titlu'! Franta s-a dovedit a fi o curva, aresteaza 3 oameni doar pentru simplu fapt ca sunt romani.

 Am auzit o stire ieri cum ca trei romani, doi barbati si o femeie, au fost arestati pentru simplu fapt ca aveau jucarele din astea, Iphone in mana, iar unui francez i s-a furat smartphone-ul la 50 m distanta de acestia. Fraierul, adica francezul a alarmat politia, iar acestia i-a arestat pe cei trei pentru ca vorbeau limba romana, iar francezul a zis ca acestia sunt hotii.

Romanii au stat in arest degeaba 48 ore, desi le-au explicat politistilor ca nu ei sunt hotii, iar acestia le-a zis ca e de ajuns ca sunt romani! Pentru ca nu sunt vinovati, acestia pot da in judecata Statul Francez si Politia Franceza, pe buna dreptate zic eu!

Un comentariu :

  1. Da-i mah in pula mea (nici nu vreau sa ma cenzurez) ca is niste nimicuri..cel mai mare om al istoriei lor piticul Napoleon Bonaparte si-a luat cea mai mare bataie din istoria lor (vezi Waterloo)...dupa care dusmanii lor au fost peste ei ..englezii le futeau (iar nu ma cenzurez) reginele si nemtii ii ocupau dupa ce se plictiseau si beau o bere. Plus ca Englezii au luat america de nord si australia, Spaniolii america de sud..iar francezii...Guineea..retarzi..Pana si simbolul lor e un cocos, ce sa le ceri? femeile conduc acolo. Iar eu ca ROMAN pot sa o zi cu voce tare
    Parce que j'ai le jeu, mes chiennes! in traducere libera Becouse I got game BITCHIEZ..

    semnat: The one and only DEX

    RăspundețiȘtergere