joi, 8 septembrie 2011

Acel feeling de multumire!

Nu stiu cati dintre voi stiu cum e sa-ti cumperi cu proprii ban, ceva ce iti doreai. Multi primesc cadouri gen iPhone4, urmeaza sa primeasca 5, deja sa primesti cadou o masina de majorat a devenit o moda.

Copii sunt invatati sa primeasca totul de-a gata si nu se lasa pana nu au ce vor. Am tras din greu pentru a strange bani si a-mi cumpara ce imi doream de cativa ani, un aparat foto DSLR, si anume un Canon 550D. Probabil daca l-as fi primit cadou (printr-un miracol) nu as fi fost atat de multumit.

E o satisfactie sa stii ca "ti-ai rupt spatele" muncind, dar te poti bucura de ceea ce ai obtinut in urma acestui efort. Sper sa ma tina si sa am idee de poze! Urmati-va visele!

6 comentarii :

 1. stiu cum e :D:D de 3 luni strang pt tel, si aq 2 zile mi-am luat Blackberry >:)>:)...sa te folosesti de el sanatos ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. Bravo măi feeling, no dă drumu' la pozuri! :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Să-l păstrezi sănătos! Acel feeling îl trăiesc din clasa a VII-a și, într-adevăr, dacă tinerii din ziua de azi ar fi lăsați să se străduiască să facă un ban, poate că ar aprecia mai mult lucrurile de lângă ei. Dar așa...

  PS: Eu am un Canon SX20 iS și vreau să trec la 550D. Cum te-mpaci cu el? Mai scrie! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma impac bine cu el, e ca fratele meu mai mic :))

  RăspundețiȘtergere