vineri, 5 august 2011

Traseu extrem in Bacau!


Daca ai o bicicleta buna, si faci traseul care l-am facut eu cu inca 4 prieteni ieri, sigur o sa vrei sa repeti experienta. Eu abia astept.

Locatia este undeva in Baltata, pana la baza dealului se poate ajunge pe bicicleta, apoi pe langa ea pana in cel mai inalt varf, unde este si o cruce. Am lasat saua jos pentru ca urma o mare coborare la un grad destul de ridicat (o sa pun poze si o sa va dati seama de acolo). Cred ca am atins 90 km/h in panta aia.

Pentru a ajunge in padure trebuie sa mai urci la pas 200 m, apoi urcarea printre copaci se poate face prin drumul forestier. Daca nu esti cu cineva care a mai fost, exista riscul sa te ratacesti sau sa iesi in alta parte decat am iesit noi. Pe drumurile alea este si mult namol, deci nu va spalati bicicleta inainte :)).


Ajungi la o bifurcatie de drumuri, o iei pe ala din dreapta, apoi la urmatoarele doua bifurcatii, pe ala din stanga. Urmeaza cea mai frumoasa parte a traseului : coborarea! In prima parte e drum de pamant, iar restul de 4-5 km este pietris si placerea se amplifica! Viteza mare, zdruncinaturi, racoarea padurii, adrenalina maxima!

Ajungem in Valea Seaca, unul din noi face pana, dita mai cuiul in cauciuc. Pana la urma rezolvam problema si plecam spre casa! Cam asta a fost ziua de ieri, sa vedem astazi ce va fi! :))

Hai noroc, ma duc sa-mi spal bicicleta!

Pozele sunt asezate in ordinea in care au fost
facute.
2 comentarii :

  1. Distractie maxima!mi-e dor sa mai merg cu bicla, dar recuperez eu.Acum e bine pe centru, unde e inchisa circulatia.Merge de o "liniuta"

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte buna aceasta iesire in aer liber,mai ales cu bicicleta

    RăspundețiȘtergere