sâmbătă, 6 august 2011

Stapanii, mai prosti decat cainii!

Ma deplasez prin oras dintr-un punct in altu', cu un anumit scop sau doar pentru plimbare, cu un mijlocul de  transport numit bibicleta, dotat cu doua roti si o transmisie prin lant, actionat de puterea propie a picioarelor.

Pe strada dai de de multi prosti, fie ei soferi, fie pietoni. Ieri am intalnit unu' din ei, la vreo 60 de ani, plimba o potaie paduchioasa. Trec cu bicicleta pe langa ei (adica i-am ocolit, dar daca stiam ca o sa sara la mine rahatu ala de potaie, nu faceam greseala asta si treceam prin ea). Merg 5 metri, ham ham la picioarele mele. Fut o mare frana si ma dau jos de bicicleta, la nervi aia iau bicicleta in mana si mai aveam putin sa-i dau in cap cainelui, mosneagu mai avea putin si murea acolo!
- Stai, nu da in caine!!!
- Tine-l in lesa, ca daca ma musca, ti-l omoram!
- E cainele meu, n-ai nici un drept, bla bla bla!
- Am tot dreptu' ca e dezlegat pe strada, fara botnita si m-a atacat [...]
dracu' de caine parca a inteles ce se intampla, si statea linistit in coltu unde era sa-i vina moartea!
Imi plac animalele, deci si cainii, insa exista o bariera intere noi si ei pe care eu o numesc siguranta! S-o fi simtit el amenintat cand am trecut la 2 metri de el, insa daca era in lesa sau cu botnita, ma simteam si eu in siguranta si nu actionam asa.

In caz in care sunt pieton sau pe bicicleta si ma lasa fara picioare vreo potaie, cui sa-i rup gatu'? Protectia animalelor ma va da in judecata daca citeste asta, insa de protectia mea cine e ingrijorat?


5 comentarii :

 1. eu am omorat un caine tot asa ca tine :) a sarit la mine si lam pocnit cu bicicleta in cap. ghinionu lui a fost ca a prins direct foaia si nu roata

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai cred ca e singurul mod de a ne apara.

  RăspundețiȘtergere
 3. cam asa e si la fel ca tine cainele plimba un mosneag nu mosenagu plimba cainele :))

  RăspundețiȘtergere
 4. E plina orasul de specimele de genu asta care nu isi tin javra in lesa si botnita

  RăspundețiȘtergere