luni, 1 august 2011

Pompieri avansati in grad

Astazi a avut loc ceremonia de avansare in grad a pompierilor (a unora). Totul a fost scurt si la obiect! Cei in cauza au jurat sa apere patria si au primit in schimb un material, l-au pus pe umar si au devenit cu un grad mai "mari" decat erau inainte :)). . Avansarea in grad are loc doar odata la 4 ani.

6 comentarii :

 1. Ce-am ajuns... E foarte tare sa fii sublocotenent si sa ai un salariu de 12 milioane. C-atat am vazut la pompierii bacauani.
  Si-nca ceva. Cine te-a mintit ca se avanseaza in grad doar o data la patru ani? Inseamna ca tu nu-l cunosti pe nenea generalu' cu trei stele la 47 de ani. Traiasca armia romana. Divizii cu 300 de soldati si regimente cu 50.

  RăspundețiȘtergere
 2. Teoretic o data la patru ani, dar e posibil sa gresesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu, nu cred ca gresesti. Asa scrie in lege. Dar...stii tu, partidul+cariera=love. Daca eu termin Academia si ajung ofiter la 22-23 ani, in urmatorii 20 sar de vreo 10 ori din grad in grad si ajung general cu multe stele. Nu dam nume pentru ca...vegheaza.

  RăspundețiȘtergere
 4. Normal la 4 ani, dar in anumite imprejurari poti fi avansat mai repede.Ce e belea, avanseaza in grad dar li se mai taie din salariu ca asa-i in Romanica!

  RăspundețiȘtergere
 5. la 3.4 7 si cand esti hodorog il iei pe ultimu ... asta la subofiteri ..dar sunt si exceptii ...in cazul ofiterilor ...:))) nu cunosc si nu ma intereseaza :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Anonim, nu ai dreptate. Difera perioada dintre avansari in functie de grad. Scrie in lege. Cel putin in privinta politistilor. La pompieri e posibil sa fie vorba de 4 ani, un interval fix. Oricum, pentru c-am deturnat discutia de-aici si pentru ca mai aveam multe de spus am scris un articol pe tema avansarilor.

  RăspundețiȘtergere