luni, 8 august 2011

Mesaj pentru noua generatie

"O sa încep cu ceva scurt şi la obiect: Nu va este ruşine aşa puţin ? Uitaţi-va la voi, printre voi ! Aşa va place sa fiţi ? Sa fiţi inculţi, fara vocabular sau gramatica şi sa va daţi mari oameni pe lânga altcineva ? Voi va bateţi joc de ţara noastra care acum este un EPIC FAIL, înjuraţi, vorbiţi în limbaj de “mess” creat de nişte dobitoci care au tot transmis acest limbaj cu “tz, shz” şi alte porcarii …Ma uit la voi şi simt ca traiesc într-un secol GREŞIT! Puneţi mâna sa învaţaţi! Învaţaţi, citiţi şi informaţi-va ! Nu mai folosiţi internetul numai pentru hi5/facebook/manele/filme porno şi alte prostii . Folosiţi-l ca pe un obiect de cultura, ceva care trebuie sa studiezi ! Nu va mai uitaţi la Naruto !Când eram noi mici eram cei mai bucuroşi când vedeam Familia De Ce ?i Viata cu Louie şi ştiţi de ce? Deoarece acestea ne bagau ceva în minte, nişte învaţaturi ! Nu stateam la calculator sa ne jucam FIFA şi Counter Strike ?i WOW . Noi ne jucam jocuri clasice precum Gothic, Warcraft, Grim Fandango, Monkey Island, Diablo, etc .. Nu va mai uitaţi la toţi inculţii şi nesimţiţii de pe toate posturile de televiziune pentru pensionari . Faceţi-va prieteni mulţi, care au personalitaţi la fel ca ale voastre, sa ştiţi ca v-ar ajuta la nevoie ! Sa nu profitaţi niciodata de prietenia unuia. Ajutaţi-va familia, ei stau şi muncesc pentru voi mereu sa va ajute pe voi sa mergeţi la şcoala şi sa învaţaţi şi sa aveţi haine ! Ce este şcoala? şcoala nu este dupa cum spuneţi voi “naşpa, şcoala-i pentru proşti şi tocilari, frate mai bine arde şcoala” şi alte tâmpenii . Fara şcoala, sunteţi nişte inculţi amarâţi care de abia leaga 2 vorbe iar ceilalţi cu şcoala o sa râda de voi de n-o sa mai poata ! Sa nu va bagaţi în cap ca mami şi tati sunt bogaţi şi ca o sa moşteneşti şi tu la un moment dat averea , trebuie sa munciţi sa învaţaţi, sa câştigaţi burse sa plecaţi din ţara asta care este o cauza pierduta de mult timp, unde toţi cocalarii cred acum ca e “CuL” sa fiţi inculţi aşa ca ei, sa nu ştiţi o boaba despre Decebal şi Burebista şi despre cum s-a format poporul român! 30 % dintre populaţie ştie din ce sânge provine şi despre luptele stramoşilor care s-au luptat pentru noi , sa avem un teritoriu numit: ROMÂNIA unde acum manelele şi seminţele sunt la putere şi Dolce & Gabana . Spuneţi şi voi STOP ! Ca v-aţi saturat de incultura şi ca vreţi sa faceţi ceva din voi ! Oameni culţi şi civilizaţi, nu ţigani, care fura, înjura şi fac multe multe crime !

Acest mesaj a fost facut cu scopul de a face o comunitate in care putem trai bine , fara sa ne fie frica sa iesim din casa ca sunt 5 tigani cu cutite , care jefuiesc o amarata de batrana saraca !"
Sursa : Gasit in Notitele lui Paul, pe Facebook. 

9 comentarii :

 1. Fratee si cata dreptate ai.... doar lasa-l pe naruto, el nu a gresit cu nimic, daca te-ai uita la acea animatie, ai vedea acolo ca si japonezii aia care fac animatia, transmit un mesaj, acela este Prietenia, cat de importanta este ea, si ce legaturi poate crea. in rest, total de acord, si ai mai uitat ceva, de acei pusti care sunt "cocosi" in spatele monitorului ;;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine zis, eu cred ca pana la urma fug din tarisoara asta, tocmai din cauza alora din textul de mai sus

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. In afara de faptul ca textul dovedeste superficialitate, ignoranta si ipocrizie in esenta lui, acesta mai are si greseli elementare de formatare a unui text.
  Adica, nu poti sa te plangi ca noua generatie are limbaj de mess dar sa scrii si tu ca pe mess.
  Nu zici?

  RăspundețiȘtergere
 5. Oh no...iar problema 'pe vremea mea'. Go fuck yourself!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu toţi tinerii sunt o cauză pierdută. Şi eu sunt tânăr, nu folosesc limbaj de messenger, nu fumez, respect părinţii. Dar cum pot să rezist, cum pot să fiu măcar normal, când la şcoală văd tot felul de figuri, când pe net văd doar figuri? Sunt plin de complexe, sunt timid, nu cred că mă pot integra.

  Ar trebui să mă integrez în nişte grupuri ale căror membrii sunt descrişi mai sus?

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu, sunt sigur ca sunt multi ca tine, afirma-ti punctul de vedere si va fi bine!

  RăspundețiȘtergere