duminică, 28 august 2011

Canon 500D ?

Ma gandesc serios sa trec pe DSLR! Am ceva bani pusi deoparte, insa plecarea in Polonia (de prin februarie sau martie) imi cam da de gandit. O sa fiu plecat vreo 5-6 luni pentru lucrarea de licenta (un semestru) si nu stiu daca bursa o sa-mi fie de ajuns, de aceea sunt un dubii. Ce sa fac, sa bag banii intr-un aparat (care probabil mi l-am dorit de o viata!) sau sa-i pastrez pentru "zile negre".

 De ce vreau sa trec la DSLR? Pai, acum vezi prin oras toti mucii de copii merg la gat cu cate un "animal" de aparat, cateodata mi-e si rusine cu jucaria mea, care daca ma chinui mai tare, incape in buzunar! (Fujifilm s1000 fd, achizitionat acum vreo 2-3 ani). Calitatea unui aparat din gama DSLR-urilor difera total fata de cea a unui compact sau bridge, este cu mult superioara! Intotdeauna m-a fascinat focalizarea pe inel, de care n-am avut parte pana acum.

M-am gandit la un Canon 500D pentru ca filmeaza full HD, scurt metrajele fiind o alta pasiune de-a mea! Nikon-ul mi se pare putin inferior Canon-ului, dar probabil multi sunt de alta parere!

Oricum, daca o fi sa trec de la un aparat la altul, o sa o fac in cateva luni, cand voi avea toti banii. Sfaturi ceva?

6 comentarii :