miercuri, 24 august 2011

“Cainele rau revine… La volan!”

Festivalul “Masina de Presa”, organizat de Adeco Group, ajunge pentru a doua oara in Bacau in perioada 2-4 septembrie in parcarea Arena Mall.

 Invitati sa conduca cele 40 de modele inscrise in festival sunt reprezentantii media din Bacau si nu numai, dar masinile stau si la dispozitia publicului doritor de a face test-drive, in fiecare zi de festival.

Modelele care isi vor deschide larg portierele pentru a va invita sa le explorati pana in portbagaj sunt unele dintre ele cu state vechi, dar altele sunt noutati absolute in materie. Vor participa marci renumite precum Audi, Volkswagen, Hyundai, Dacia, Ford, Mercedes, Jaguar, Renault, Mitsubishi, Land Rover, Nissan, Toyota, Suzuki sau Peugeot.

 Evenimentul se va bucura de prezenta unui model electric suta la suta, precum si de prezenta unui model hibrid.
Unul dintre cele mai importante aspecte care se cere evidentiat este faptul ca la finalul celor trei zile de prezentare vor fi premiate cele mai dorite masini de presa (Most Wanted Press Car) la cele cinci sectiuni – fata de patru in cadrul primei editii - Clasa Mica, Clasa Medie, Clasa Mare, SUV si Crossover.

 Alegerea castigatoarelor se va face in urma unui drive test efectuat numai de reprezentantii partenerilor mass media invitati în cadrul festivalului.

 O alta noutate fata de prima editie o reprezinta faptul ca in acest an invitati la drive test sunt si bloggerii din Bacau, acestia avand o categorie aparte.

Pentru a descoperi sau a proba alte multe calitati ale modelelor prezente la cea de-a doua editie a festivalului “Masina de Presa”, va asteptam in perioada 2-4 septembrie in parcarea Arena Mall.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu