duminică, 28 august 2011

Apa, mai importanta ca mancarea!

Exista oameni prosti pe lume asta, dovada sunt doi parinti din Dallas, care si-au ales drept pedeapsa pentru fiul lor de 10 ani, "5 zile fara apa!" pentru ca s-a pisat in pat.
"Un băiat de 10 ani din Dallas a murit din cauza deshidratării, după ce tatăl său şi mama vitregă i-au interzis să mai bea apă, drept pedeapsă că făcuse pipi în pat. Johnathan James a murit pe 25 iulie după ce stătuse închis în camera lui cinci zile, fără aer condiţionat, la o temperatură de 37 de grade în timpul zilei. Deşi acesta primise mâncare în timpul acestor zile, părinţii au refuzat să-i dea şi apă. Tatăl copilului, Michael Ray James şi mama sa vitregă, Tina Alberson, amândoi de 42 de ani, au fost închişi după ce au fost acuzaţi de tratament cauzator de moarte." Sursa

Stiam ca sunt oameni incompetenti si incapabili (ca minte necesara) pentru a avea un copil, dar astia si-au batut joc de el la propriu! Ei nu stiu ca fara hrana rezisti, insa fara apa, corpul cedeaza! Si un copil de clasa a V-a stia asta, e ceva elementar, nu necesita un IQ ridicat pentru a sti. Probabil de asta zic astia la radio si tv in fiecare zi "Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic mimin doi litri de lichide", sa le deschida ochii si urechile prostilor!

Un comentariu :