duminică, 24 iulie 2011

Vedete vedete, dar fara regrete!

Am fost si sunt un critic. Critic cand ceva nu este in regula.

Acum 3 ani a murit Michael Jakson, televiziunile dadeau stiri 24 din 24, "Regele a murit!" "S-a stins o stea!" etc, multe regrete, toti plangeau, familia indurerata, procese peste procese, etc. In timpul vietii lui toti il catalogau drept un drogat si un pedofil, posibil sau NU sa fi fost asa. Acum familia lui se bucura de mult mai multi bani decat se bucura el cand era in viata!

Ieri a murit Amy Winehouse, cica era talentata si avea voce buna, eu sincer nu cred ca am ascultat vreo piesa de-a ei, insa stiu ca le avea cu bautura si drogurile. Am vazut ca in ultimu ei concert s-a prezentat tzapana pe scena. Nu am regrete pentru moartea ei, si-a facut-o cu mana ei. Ma doare sufletu' cand un om moare din alte cauze, si nu din cele provocate cu propria stiinta! Sper sa o urmeze Lady Gaga.


Glumeam pe facebook zicand ca acum Amy Winehouse prizeaza impreuna cu Michael Jackson (daca n-o fi asa, pacatu' meu!) O fi gresit sau nu, dar cei care isi irosesc atatea sanse la viata, nu merita una in plus!2 comentarii :

  1. Tu, asta, anonimul ( sau M. Enasel ), autorul uneia dintre cele mai mari NEMERNICII !! Tii sa stii care iti este ,,opera” ??! Cuuum focu’ poti pune sub semnul indoielii inalta tinuta morala, munca, smerenia, darnicia de 4 decenii fara incetare , ale acestui INGER MICHAEL, trimis noua ticalosilor de catre D-ZEU , fara a-L merita ??!! Dar de ce ma mir eu, daca randurile iti tradeaza adanca ta legatura stricacioasa cu tabloidele mizerabile, carora le-ai dat increderea oarba, nemeritata, carora ti-ai vandut sufletul ? Daca nu am gresit cumva, banuindu-te autorul randurilor, atunci afla ca IN ZADAR porti numele acestui MARE si UNIC INGER ! Pacat ca ti-a fost daruit, nu-l meriti ! Este o cinste inalta a purta numele Arhanghelului MIHAIL, cu care, in masura covarsitoare se aseamana MICHAEL. Critica DOAR dupa ce ai luat la cunostinta de sursele ADEVARURILOR, NU de sursele MIZERIILOR nesfarsite carora le-ai plecat urechea si mintea

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim, sa inteleg ca i-ai fost cel mai bun prieten?

    RăspundețiȘtergere