miercuri, 20 iulie 2011

Munca la romani

Munca, la fel ca si educatia, este la pamant (si privind in poze observam ca si la propriu tot la pamant e)! Am fost invatati lenesi, sa ne furam singuri caciula, si sa inselam cat de mult se poate, dar pe caldura asta nu blamez pe nimeni, cred ca as face la fel, si in plus, motivatia e aproape de zero, muncesti pentru cativa lei, mai faci si insolatie, slabesti ca un etnobotanist (eu am slabit doar facand efort la sala, curgeau apele de pe mine ziceai ca ajung de 20 kg in urmatoarele 5 minute).

Una peste alta ajungem sa vedem si pozele care ii dau "in gat" pe acesti muncitori, pe care cum spuneam, ii inteleg pentru ca si eu, mergand pe strada si doar atat (nefand o activitate fizica mai solicitanta) caut umbra si o oaza de racoare.Un comentariu :

  1. doar asa ca o idee, sa stii ca invatamantul nostru e chiar mult mai bun decat in alte tari, in uk facultatea ce inveti, in rest varza, prietenul meu e englez si mi-a povestit... acum a venit in romania si a zis ca ii place la nebunie, prefera asta decat ce e la el, oamenii acolo nu prea gandesc pt ei, aici a primit mai mt ajutor de la straini si ganduri bune decat la el in tara... avem si noi probleme, dar Doamne cate au si ei....

    RăspundețiȘtergere