duminică, 24 iulie 2011

Intalnire cu seful Politiei!


Vineri seara (22 iulie 2011) blogarii din reteau Divanul AdBlog, printre care ma numar si eu, au avut o intalnire cu Vasile Oprisan, comisar sef al Inspectoratului Judetean Bacau, adica un fel de tata politistilor din Bacau.


Intalnirea nu a avut drept scop discutarea unor subiecte strict legate de profesia dansului, ci am avut discutii libere, drept dovada va voi cita si bancul preferat al domnului V.O. despre politisti, dar cateva randuri mai jos.

A terminat Liceul Mangeron in 1981, a lucrat la Masini Unelte unde facea prelucrari prin aschiere si castiga destul de bine, apoi patru ani mai tarziu s-a inscris la Scoala de Ofitieri care era destul de grea la timpul acela, dar ambitia l-a ajutat.

Cum spuneam mai sus, am avut tot felul de subiecte, dar am aflat si ca a facut multe arestari in randul "baietilor de cartier" care faceau scandal si aveau ca hobby ruperea oaselor. Am aflat de la dansul si bancul preferat despre politisti : " De ce se spune despre polititisti ca sunt prosti? Pentru ca vin din randul civililor" :)). Are gustul umorului, ne-am dat seama de asta in timpul discutiilor.

Este un foarte bun anchetator, si s-a implicat direct in solutionare crimei din cartierul CFR, unde o fetita a fost omorata si ingropata de vecinul sau in albia unui rau.

In incheiere vreau sa spun ca ma simt mai in siguranta acum ca stiu cine vegheaza, iar Vasile Oprisan a fost adaugat in randul Vip-urilor care au ocupat capul mesei in cadrul retelei Divanul Vip. Au mai fost prezenti urmatorii blogari : Aghiuta,  Amalis, Inima Bacaului, Kaysha, Kristofer, Steagul Rosu si Cristi J. de la  Talent Irosit

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu