vineri, 15 iulie 2011

Inmatriculari Bulgaria

Pana acum romanii au fentat legea si au inmatriculat masinile cumparate la mana a doua, in Bulgaria, taxele fiind mult mai mici, deci avantaj omu' de rand, nu statul roman (mi se pare normal), insa ce s-au gandit magarii care stau in fotoliile tapitate cu piele, hai sa-i fu*tem pe astia! Masinile inmatriculate in Bulgaria ar putea circula in Romania doar 90 de zile/an!

Alesii nostri, (aia grasi si basinosi) vor sa ajute Statul, ii apreciez pentru aceasta, insa ajutand Statul Roman, calca in picioare omul de rand. Explicatia este urmatoarea : iti cumperi o masina la mana a doua, (pentru ca una noua nu-ti permiti) taxa pentru inmatricularea ei in Romania este de 2500 Euro, in timp ce peste granita, la bulgari, costa 300 euro. Exista discrepante si intre impozite. Acolo e de 70 euro, iar aici de 7 ori mai mare.

O solutie trebuie gasita ca sa atragem banii in bugetul roman, insa ar trebui favorizata prin reduceri de taxe nu prin implementari de noi taxe.

Ce sa facem cu porcii astia din Parlament? De ce dracu ii mai votam ?


3 comentarii :

 1. Eu ultima oara cand am votat i-am votat pe Parazitii (am scris pe biletul de vot Parazitii si am pus stampila) ca sa scapam de astia exista o solutie.o bomba in Parlament si i-am rezolvat, sau nu, ca nu.i prea vezi pe acolo

  RăspundețiȘtergere
 2. probabil i-a pus FMI-ul sa faca chestile astea, la fel ca si cu taierile de salarii si restul. Nu cred ca-i duce pe ei capul sa se gandeasca la masuri dintr-astea. Doar ca masurile astea nu ajuta decat FMI-ul sa-si recupereze banii cat mai repede, nu si nivelul de trai care prin chestii dintr-astea va scade din ce in ce mai mult.

  Asta e, suntem cobaii FMI-ului exact precum grecii, iar asta doar pentru ca politicienii nostri, alesi de noi, ii lasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. "Ce sa facem cu porcii astia din Parlament?"

  40% dintre noi nu au mers la vot pentru ca nu ar vota pe nimeni dintre candidatii PDL-PSD-PNL (si ceilalti mai mici). Nu trebuie sa ii votam, ar trebui sa ne votam intre noi. Asta as numi eu o victorie a democratiei: sa nu mai existe politicieni in politica. Vom trai mai bine cand nu vom mai fi furati de politicieni la taxe si de patroni la salarii.

  RăspundețiȘtergere