duminică, 10 iulie 2011

Lucian Bute, din nou campion!De data aceasta in fata publicului din Romania! A fost un meci bun, francezul a cazut in repriza a IV-a in urma unei lovituri cu mana stranga aplicata in barbie :)).

"Sunt sportiv de 15 ani, dar ca in aceasta seara nu m-am simtit niciodata. A fost un sentiment foarte placut, sunt mandru ca sunt roman si ca am facut o Romanie fericita. Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit in aceasta seara, sunt foarte emotionat. E pentru prima data cand mama si surorile au fost langa mine, toata familia. A fost senzational, va multumesc mult!"


Trebuie sa recunoastem ca avem un campion, Lucian Bute a dovedit de atatea ori ca este cel mai bun la categoria sa, vrea sa unifice, centurile, adica sa mai castige inca doua. A promis asta!

Sursa foto : Evz.ro

2 comentarii :

  1. au fost cateva momente emotionante, mai ales cand a cantat Andra imnul (inca o dovada ca are o voce incredibila) si bineinteles cand a tinut Bute discursul imediat dupa meci. Iarasi mj-a placut mult cum se auzeau din sala doar vocile fetelor lui Viorel Simion - "Hai tati".

    Faptul c-a si castigat Bute am mai zis, nu e surprinzator, desi Mendy nu s-a miscat rau in primele 4 runde, mai ales in a 4-a pe care cred c-ar fi castigat-o daca nu primea acul de scorpion a lui Bute (arata ca un scorpion dupa felul cum tine mana stanga, gata sa te intepe oricand)

    RăspundețiȘtergere
  2. Evenimentul intru totul a fost deosebit, mi se ridica parul pe maini!

    RăspundețiȘtergere