vineri, 22 iulie 2011

Concurs de incercat muschii

Din ce in ce mai multi isi incearca muschii ori pe vreo femeie, ori pe ceva ce nu poate lovi inapoi, de obicei o banca din parc, un cos de gunoi, sau o bariera la calea ferata.

Este vorba despre bariera la nivel cu calea ferata din Gheraiesti, Bacau. In aceasta dimineata am primit niste poze (de la o cititoare, multumesc :*) in care se vede ca bariera a suferit ceva daune, lovita fiind de vreun fraier cu tupeu, probabil abia venit din Italia, tricoul roz mulat, cercel in urechea stanga, neaparat brunet la ten si par, si cateva suvite blonde.

Se observa in poze ca cei de la intretinere au ajuns acolo si au inceput deja reparatiile, dar ce reparatii sa mai faci in cazul asta, cand bariera ar trebui schimbata cu totul. O vor carpi si va arata ca p***.


Cand eram copil, ma jucam cu mingea prin curtea bunicilor si imi spuneau "daca spargi geamu' te pun cu fundu' in el" :)), probabil asta merita si derbedeul antisocial care a facut un asemenea gest.

2 comentarii :

  1. Miercuri seara bariera era blocata pe rosu. S-a facut o coada enorma. Nu era rosu intermitent , doar rosu. Unii treceau pe langa ea , altii au iesit din masini. Se blocheaza frecvent si nimeni nu a reparat-o. Probabil cineva nu a mai rezistat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Solutia gasita de acel istet nu e una tocmai buna, dar niste nervi intinsi la maxim te fac sa nu mai gandesti lucid

    RăspundețiȘtergere