duminică, 26 iunie 2011

Prinsi la furat fier vechi

Prinsi doar prin teleobiectiv, dar sper sa nu dureze mult pana vor vedea fieru vechi al celulelor din puscarie.

Am primit 3 poze de la cineva care doreste sa ramana anonim in aceasta poveste. Pozele surprind doi barbati si un copil care sparg fundatia unui pod de cale ferata pentru a scoate de acolo fierul. Probabil castiga la afacerea asta 20 - 30 lei, dar ei, prostii, nu stiu ca acolo se va forma un concentrator de tensiune, si in cativa ani, datorita vibratiilor si altor factori care apar, podul va fi pus la pamant, pot fi pierderi de vieti omenesti, sau doar materiale, in caz ca trece vreun tren marfar.

Bineinteles, am creat doar un scenariu, poate ca nu va afecta structura podului incat sa-l puna la pamant, dar de ce sa nu fim preventivi? De ce sa ne taiem creanga de sub picioare?

Podul este localizat la intrarea in Parcul Gheraiesti. Sper ca cei abilitati sa ia masuri in priviinta celor trei.

Update :

Mijlocul de transport al hotilor este o duba alba, inmatriculata cu numere de Bulgaria.

2 comentarii :

  1. Prinşi my ass! Ăştia nu îs prinşi nici când stau în căruţă pe tona de fier (Nu io nenea, l'am găsit). Poliţaia nu le face nimic nici când îi prinde în faptă, apoi după nişte poze care nici măcar nu constituie probă...

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar astia-s ca sobolanii, iau tot ce prind, asta poate si pentru ca multi n-au ce manca. cunosc cativa. Dar totusi adevaratele furturi in Romania nu le fac astia. Nu ei defriseaza paduri intregi sau isi insusesc milioane de euro din bugetul de stat.

    RăspundețiȘtergere