marți, 21 iunie 2011

Mici, Bere...cocalari!

Iar e sarbatoare in Orasul Bacau, iar sfaraie gratarele, boxele urla, cocalarii dau cu pumnu in mingiile alea montate pe aparate : "ia sa vad frate, tu cat dai?!" Poate ca de asta nici nu am mai fost in ultimii 2-3 ani la o astfel de sarbatoare. Mi se par de prost gust acesti comercianti, si clientela lor. In fiecare an sunt aceeasi: " Hai la seminte baiatu!", "Nu vrei un telefon?", "Hai sa-ti vand un ghiul"!

Cred ca Bacaul, oras european, merita mai mult decat doua ciocane si trei scranciobe, zece tarabe cu mici si bere la halba, cantareti de doi bani (dar asteapta mii de euro remuneratie), multe gunoaie ramase in urma, si mult mai multe concluzii luate de diferiti oameni (gen eu) care se cred blogari, si vor spune ca si in acest an, ca si in anii precedenti : "a fost un Hram de rahat!"

Ideea mea este ca acesti bani, folositi pentru organizarea Hramului Bacaului, puteau fi pusi intr-un cont pentru proiecte mult mai benefice orasului (daca as spune o pista de biciclete, ati zice ca nu sunt impartial), proiecte care cateva va vin in minte chiar acum. Deci, hai sa facem ceva cu orasul asta, sa-l aducem pe un drum mai bun, si cand zici cuiva BACAU, sa zica "Acolo vreau sa merg!".

Am pus totusi afisul, in caz ca sunt doritori de aventura :))

20 de comentarii :

 1. frateeee... n-ai cu cine, "e multi ciobani care doreste micu' cu bericã la oras" ca vb aia... mizeria ofera, societatea primeste.

  RăspundețiȘtergere
 2. ce bine sta populara pe langa rock :)))
  o sa fie o adt

  RăspundețiȘtergere
 3. Aici ai dreptate, prost nu e cel care vinde, e cel care cumpara

  RăspundețiȘtergere
 4. bravo,sunt pe aceeasi lungime de unda! prea multa ghiogareala

  RăspundețiȘtergere
 5. cand erai copil nu de abia asteptai sa "vina zilele bacaului"?si iti placea sa canti alaturi de voltaj si sa te dai pe scranciobe? tu...noi ne am schimbat...hramul e acelasi

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand eram copil, mentalitatile tuturor erau altele. Acum sunt doar prostii cu ochelari de soare la ochi, cu burta goala si slapi in picioare.

  RăspundețiȘtergere
 7. si u ce zici sa faca la hram ? inafara de scranciobe mici bere "cocalari" ? sa puna bilet la intrare?... trebuie sa fie loc pt toata lumea... si din moment ce este o traditie hramul bc ului de ce sa l strice? pt ca am crescut noi? lasa si alti copii sa se bucure la randul lor

  RăspundețiȘtergere
 8. nu..am sa l tin in casa sa stea pe feisbuc si sa joaca cs... e mai bine asa nu?

  RăspundețiȘtergere
 9. abia astept sa ma duc :)). glumesc, am si uitat de cand nu am mai fost...aaa ba da, de cand eram la liceu(acum mai bine de 4 ani), era putin altfel, se tinea concertul in alta parte, voltaj canta live, si lumea era mai buna. dar s-a cam stricat treaba, de asta nici nu imi face placere sa ma mai duc

  RăspundețiȘtergere
 10. apropo de copii, daca as fi avut nu ii duceam acolo

  RăspundețiȘtergere
 11. cand eram mici ne duceam sa-i vedem pe voltaj, animal x, hi-q etc. Nu Daniela Gyorfi, asa ca mai bine trimite copilul sa se joace cu mingea pe teren sau sa se blimbe pe bicicleta, daca nu vreai sa joace cs.

  RăspundețiȘtergere
 12. aia e muzica?ce vor canta astia va fi o caterinca.inainte era cu totul altceva, nu am mai mers de cativa ani si nici nu am de gand sa merg

  RăspundețiȘtergere
 13. thumbs up pt. postarea asta!

  RăspundețiȘtergere
 14. Si gandeste-te ca urmeaza Romanian Top Hits, prin septembrie Zilele Bacaului, eventual si Serbarile Timisoreana. =))

  RăspundețiȘtergere
 15. Romanian Top Hits e cu totul altceva.nu sunt gratare, manele in boxe, etc.Romanian Top Hits e cu totul altceva.nu sunt gratare, manele in boxe, etc.

  RăspundețiȘtergere
 16. s-a scris de doua ori.dohs-a scris de doua ori.doh

  RăspundețiȘtergere
 17. @Parazitul: Ceea ce vroiam sa subliniez e ca toate evenimentele de mai sus sunt facute cu bani. Banii primariei, sau mai bine zis, banii nostri.

  RăspundețiȘtergere
 18. Mai exact hAramul Bacaului :)

  RăspundețiȘtergere