marți, 28 iunie 2011

Fetele, BAC-ul si camerele video!

videochat
Am auzit un zvon cum ca unele fete de-a XII-a sunt obisnuite cu camerele puse pentru a supraveghea buna desfasurare a examenului de Bacalaureat, citez declaratia unei tinere :
"Nu mi se pare ceva iesit din comun cu aceste camere web in sala de clasa, sunt obisnuita cu ele, domeniul in care lucrez (videochat) imi confera destula incredere in mine, iar aceste camere ma fac sa ma destind, am aproape aceeasi stare ca si atunci cand "lucrez", nu vad de ce m-ar deranja!"
In schimb baietii sunt de alta parere: "M-au pus in prima banca pe mijloc, si e si mate, 'mi'as p***!" Se observa ca acestia nu sunt invatati cu camerele, si au un anumit disconfort in prezenta acestora. Experienta conteaza fratilor, de aceea peste tot se cauta oameni cu experienta in domeniu!

Acest articol este un pamflet, trebuie tratat ca atare! Orice comentariu cum ca : "Auzi mai blogaras, fiica mea este studenta, ea nu face videochat! Ne-am inteles, da!?" va fi sters :))

7 comentarii :

 1. ala din prima banca pe mijloc e dorinel! nu ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Auzi mai blogaras, fiica mea este studenta, ea nu face videochat! Ne-am inteles, da!?

  RăspundețiȘtergere
 3. Domeniu' în care 'lucrez'? Asta e cireaşa de e tort...

  RăspundețiȘtergere
 4. si uite d c nu se ia bacu..:)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred ca doar fetele lcureaza in aceasta industrie, sunt destule femei ajunse la o anumita varsta care nu sunt multumite de felul in acre au decurs lucrurile pentru ele si dezvoltarea lor profesionala.

  RăspundețiȘtergere