miercuri, 8 iunie 2011

Centrul Bacaului in reparatii!

Era necesara inceperea unor lucrari de reparatii la trotuarele aflate exact in centrul Bacaului. Ele arata intr-un mod dezgustator, si sper ca s-a demonstrat Administratiei Locale ca gresia sau faianta, nu fac casa buna cu traficul intens, diferentele de temperatura, inghet dezghet, etc.

Cu totii vrem un centru de care sa ne mandrim, sa mergem cu drag la o plimbare, fara sa ne taiem la picioare in fostele placi de gresie. Sa vedem ce treaba vor face, pentru ca, din cate vad, s-au apucat din mijloc, nicidecum de pe una din laterale, de asta sunt curios de avansarea lucrarilor. Inca un lucru de care mai sunt curios este acela ca, prin fata pe la Luceafarul erau niste dreptughiuri de beton, incarcate cu pamant si pe margini aveau arbusti. Acum au scos o parte din ei, si o mare cantitate de pamant, ce-o fi punand in locul lor ?

Sa ne bucuram totusi de initiativa si sa speram ca vor fi mai isteti decat au fost la renovarea precedenta!


A scris despre asta si Contrasens

6 comentarii :

  1. sper sa termine pana la sfarsitul verii ca nu se mai poate asa ceva!!

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ca au scos alea. era si timpul sa le schimbe. sper doar ca o sa puna ceva decent in locul lor. ceva sa dureze, nu ca vopsitul strazilor cu zeama de asfalt. cat despre reportaj, cam slab

    RăspundețiȘtergere