joi, 16 iunie 2011

Am mai terminat un an (universitar)

Pot spune ca sunt in mod oficial student in anul IV. Astazi s-a mai terminat o sesiune, fara nici o restanta, deci pana acum am dus-o bine, fara griji pentru toamna!

Pentru anul viitor, adica anul IV, semestrul II, este planificat sa plec cu bursa Erasmus la Universitatea Tehnica din Wroclaw, Polonia, unde trebuie sa lucrez la Proiectul de Licenta. Din cate m-am interesat, Wroclaw-ul este un oras la granita cu Germania. Este al treilea ca marime, deci nu cred ca o sa ma plictisesc 6 luni cat o sa stau pe acolo :D. Citez un domn profesor care a fost acolo :"Wroclaw este si cel mai mare centru universitar din Polonia. Are 12 Universitati si un total de 110.000 de studenti, in conditiile in care orasul are numa vreo 170.000 de locuitori (cu tot cu studenti). Sigur n-ai cum sa te plictisesti...."

Initial, trebuia sa merg cu un coleg (prieten), insa era doar un singur loc, si va trebui sa merg doar eu.

Sper sa ma descurc, si daca imi ofera cei de acolo ajutorul, poate raman si la Master. Daca nu, vin acasa (oricum trebuie sa vin) si o sa fac masterul aici, la Brasov sau la Bucuresti.

11 comentarii :

 1. Wroclaw este si cel mai mare centru universitar din polonia. Are 12 Universitati si un total de 110000 de studenti in conditiile in care orasul are numa vreo 170000 de locuitori (cu tot cu studenti). Sigur n-ai cum sa te plictisesti....

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc de completare :D am sa citez in articol!

  RăspundețiȘtergere
 3. marfa..si eu vreau sa fac master ul in alta tara ;))

  RăspundețiȘtergere
 4. Multa bafta! Sa stii ca se merita sa fii student erasmus. Iti spune cineva care stie. ;)

  Claudiu(731)

  RăspundețiȘtergere
 5. Stiu ca se merita, mai ales in Germania unde ai fost tu! Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 6. super tare...bv tie...si daca e sa te intorci fa masteru la bucuresti:P

  RăspundețiȘtergere