vineri, 27 mai 2011

Weekend frumos!

Momentan sunt la facultate, astept sa termina Domnul Prep.Univ. Drd. Ing. X sa termine cu cei din fata mea, si apoi urmez eu pentru a-mi verifica proiectul (47 de pagini :|).

Se anunta un weekend extrem de frumos, vom face un traseu cu bicicleta, si anume : Luceafaru- Lespezi - Padure - Luncani - Bacau. Va invit pe toti sa va alaturati. Vom face cateva poze, vom sta la umbra, bem o apa rece, vom face schimb de glume :)).

Astazi e ziua unuia din cei mai buni prieteni, Dorin, pe care de fapt, in consider ca un frate mai mic. Aseara, eu impreuna cu cativa prieteni comuni, i-am facut o surpriza. La ora 00.00 am ajuns la usa camerei lui, cu un tort si sampanie! El era in pat, se uita filmul la el :)), ai lui stiau de surpriza, ne-au asteptat privind pe geam, dar au tinut totul secret si momentul de glorie ne-a iesit! I-a placut surpriza, noi am fost multumiti ca nu l-am dezamagit, si totul a fost frumos! Inca o data La Multi Ani prietene, succes la BAC, multa sanatate si o cariera stralucita!

7 comentarii :

 1. Madalina Postolachivineri, 27 mai, 2011

  frumoasa surpriza :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Îți și vă mulțumesc încă odată tuturor :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari d-le, prietenii se gasesc destul de greu.

  Mai OZN mai, te mananca dupa ureche? Cei aia cu prep.univ.drd.ing? Statutul de prep. nu mai exista de mai mult de jumatate de an; nenea de care vb. nu mai e drd. aici in Romania de prin decembrie; nu conteaza proiectul de 47 de pagini pt ca probabil v-a spus ala la care asteptai ca ar trebui sa fie cat mai putine. Acum probabil ca ai luat o nota cum trebuie daca tot ai muncit atat,nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, nota este pe masura muncii! Pai, titulatura am luat-o de pe site ...

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonime, semneaza-te daca vrei sa-ti si raspund.

  RăspundețiȘtergere