duminică, 1 mai 2011

Absent pe internet, ma gasiti pe bicicleta!

Cum bine spune Cristi de la Talent Irosit, astazi, "Am lăsat mouse-ul şi-am apucat ghidonul". Ne-am strans - asa cum am promis- vreo 24 de oameni in fata la Luceafarul, si am pornit pe doua roti spre Valea Budului, dar nu inainte sa faca cei de la 1TV Bacau un reportaj,avandu-ne pe noi ca subiect.Multumim lor, nu ne asteptam!

Sa incepem sa vorbim despre ziua de azi. Inca de dimineata am fost trezit de catre cutremurul produs in zona Vrancea., deci ziua n-a inceput prea bine. La 11.30 m-am echipat si am plecat in drum spre intalnire. Acolo, surpriza, erau deja vreo 10 oameni care ne asteptau. Am asteptat pana la 12.30, si ne-am strans 23 sau 24. Am plecat spre locatia stabilita, pe drum au fost cateva incidente, dar care prefer sa nu le public, am schimbat intre timp locatia pentru ca Valea Budului ni se parea prea aproape, si intr-un final, de la Luncani am luat-o prin padure spre Lespezi. Ne-am oprit la barul din sat, am mancat, am baut o bere, cativa au preferat suc, si am pornit spre bacau. Bineinteles in drum spre Bacau am trecut prin Garleni, Lilieci, Hemeiusi, apoi urmatoarea locatie unde am fost sa ne relaxam, a fost Gheraiesti. Acolo plin de oameni cu gratare, muzica si multa distractie.


Pot spune ca a fost superb, adaug si aceasta zi in calendar. O zi plina cu de toate, si picante si dulci. E o zi memorabila pentru fiecare din cei care au fost prezenti! Sunt sigur de asta, chiar am si dovezi :)).


Data viitoare sper sa fie prezenti cei de astazi, si altii pe langa ei! Vii si tu ?
Talent irosit a fost cu noi si a scris punctul lui de vedere despre asta!

Mai multe poze in album.

2 comentarii :

  1. o da....u esti dovada vie ca astazi a fost si bine si rau...la mai multe iesiri \:d/

    RăspundețiȘtergere
  2. hai k a fost tare... ne vedem la urmatoarea eseala :))

    RăspundețiȘtergere