marți, 26 aprilie 2011

Romanii are sau n-are talent?!?

Am tras un ochi pe facebook si alte site-uri, si am observat ca nu toti sunt multumiti de rezultatul acestui show, adica parerile sunt impartite. Copchilele sunt lesinate dupa Adrian Tutu asta, iar restu' il vedeau castigator pe Narcis Ianau.

Acest show "Romanii au Talent", a atras multi fani, iar ratingul PRO TV-ului a crescut foarte mult din aceasta cauza. Melodia lui Tutu a devenit si imnul emisiunii, si poate de acolo succesul lui.

Atata timp cat suntem in Romania, stim ca nimic nu este drept, si nu ma astept la lucruri cinstite! Nu sunt fan Narcis Ianau, insa el si trupa Ballance erau cei mai talentati de acolo. Tutu asta nu mi s-a parut atat de talentat incat sa castige locul I, deci as fi schimbat putin ordinea locurile pe podium!

Aveti vreun candidat al locului I in mintea dumneavoastra? Care ar fi acela?

8 comentarii :

 1. Intradevar Adria Tutu nu era cel mai bun dar prin muzica lui a transmis cevasi mie asta mia placut ar mai fi ptut castiga si baiatu care spala masini sau Narcis

  RăspundețiȘtergere
 2. eu am fost total dezamagit. 100%. ala care a castigat nu mi-a placut deloc. narcis avea voce dar se vedea ca nu stie sa cante, ceea ce s-ar putea rezolva cu studii. eu as fi vrut sa castige ala care spala masini. canta foarte misto. asta e. ma asteptam la dezamagirea asta din partea romanilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. A compune melodii nu e un talent...sunt multi in lume care au imaginatie in a scrie versuri si mai reusite...asta nu se poate numi talent demn de locul I.
  Talent cu adevarat se putea numi spectacolul trupei Ballance(ce fac ei nici in cele mai renumite circuri si acrobatii nu vezi), vocea lui Ianau sau a baiatului de la spalatorie....cei drept pe cei doi nu prea poti sa ii diferentiezi pentru ca amandoi sunt specializati in ce stiu ei mai bine sa faca...oricum nici eu nu sunt de acord cu locurile stabilite....dar...asta e parerea mea...

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie mi se pare un rezultat echitabil având în vedere că a fost în concurenţă cu un gay cu voce de pizdă, alt gay care încerca să'l imite pe MJ, doi gay cu feţe de killeri care au făcut un gimnasto-striptis echilibristic, o dansatoare la bară (a se înţelege stripteoză grasă), ş.a.m.d.
  Deşi putem spune că avem o mişcare hip-hop/rap în România, avem băgători de pule mai mult decât raperi, aşa că versurile lui Adrian Ţuţu nu sunt chiar de pe orice gard. Bineînţeles, un minus la interpretare, asta probabil din cauza emoţiilor, întrucât în celelalte etape a cântat considerabil mai bine. Un talent de cultivat mi s'a părut si fătuca aia mică, Rebeca sau cum o chema, în rest tăcere...

  RăspundețiȘtergere
 5. "Mie mi se pare un rezultat echitabil având în vedere că a fost în concurenţă cu un gay cu voce de pizdă, alt gay care încerca să'l imite pe MJ, doi gay cu feţe de killeri care au făcut un gimnasto-striptis echilibristic, o dansatoare la bară (a se înţelege stripteoză grasă), ş.a.m.d."

  Sa inteleg ca, neprivind nici macar o secunda din toata seria asta, n-am pierdut nimic?

  RăspundețiȘtergere
 6. Ba da, ai pierdut o mare mascaradă cum numai românii ştiu să facă. Să nu fiu rău, au fost două-trei prezenţe notabile, în rest şou' mai mare a fost făcut din colajele de la preselecţii, cum se întâmplă la absolut toate concursurile de gen, respectiv America's got talent, Britain's got talent, etc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Mie nu mi-a placut faptul ca toti castigatorii erau cantareti...sa inteleg ca la noi doar cantatul este considerat talent? cum ramane cu baiatul ala care facea acrobatiile cu mingea? dansurile, etc...
  @ovidiu. daca poti face si tu ce au facut unul din cei despre care ai mentionat sunt de acord cu tine. daca nu schimba-ti parerea si atitudinea...tot ce vezi in fata ta sunt numai gay?

  RăspundețiȘtergere
 8. Bre anonime,
  Habar n-am ce au facut aia ca nu m-am uitat la nici una din emisiuni. Nici un minut! Si, da, pot canta ca Ianau daca imi scap un ciocan pe coaie! In rest, ramane cum am stabilit, esti pe dinafara.

  RăspundețiȘtergere