sâmbătă, 2 aprilie 2011

Romania, epicentrul prostiei!

Desi termenul "epicentru" se foloseste cand vorbim despre o regiune de pe suprafata Pământului deasupra focarului/centrului unui cutremur sau al unei explozii nucleare, eu mi-am permis sa-l folosesc in articolul meu pentru ca efectele prostiei in societate sunt asemanatoare unui cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter sau a unei bombe de cateva mii de megatone!

Cu totii stim ca Poporul Roman este un popor credincios, si ne-am astepta sa cunoasca cat de cat in ce crede, macar cateva detalii importante din istoria religiei! Ei bine, oamenii sunt slab pregatiti, insa credinciosi infocati, si nu se sfiesc sa vorbeasca despre "Ducul Sfant" si maimuta ca fac parte din aceeasi persoana. Sunt si multe "inSECTE" din astea care sunt derivate din religii. Adevarul e ca ceva ceva stiu ei! Sa-i vedem pe adevaratii cre(s)tini!

Un comentariu :

  1. mai penibil decat raspunsurile lor mi s-a parut faptul ca nu si-au dat seama ca aia vor sa-si bata joc de prostia lor. cand nu sti ceva mai bine stai in banca ta. pe mine cel putin daca s-ar fi gasit unu deala sa ma intrebe pe strada de adam si eva il luam la suturi sau daca eram bine dispus il ignoram.

    RăspundețiȘtergere