miercuri, 27 aprilie 2011

Judecatoare beata, nevinovata!

Ce incredere sa mai ai in justitie cand chiar cei care ar trebui sa o aplice, nu o respecta, ci din contra, se joaca cu ea. Este cazul judecatoarei Elena Turcu, care in 2007 a fost acuzata ca a condus masina sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat un accident, si a refuzat sa i se recolteze probe.

Este o sfidare a legii la nivel inalt. Cat tupeu poate sa aiba aceasta cucoana, sa abuzeze de functia pe care o are, si sa se joace practic cu nervii a catorva milioane de romani indignati de acest sistem! Vedeti in filmul de mai jos toata mascarada! Ce mai pot zice decat : Futu-va-n gura de hoti mizerabili!

Un comentariu :

  1. Doar acum ai aflat? E şi normal, într'o ţară care e condusă pe principiile 'lupu' paznic la oi, cine are puterea hotărăşte, etc.' Şi mai află că doamna judecătoare (a se citi curva beţivă'mpuţită) a intentat proces poliţiştilor care au prins'o şi cu care a făcut mascarada aia pentru abuz în serviciu, proces în care e foarte posibil să fie găsiţi vinovaţi, după unitatea de măsură a justiţiei române!

    RăspundețiȘtergere