miercuri, 6 aprilie 2011

Deschide, Politia!

Nu e un salut prea prietenos, mai ales dimineata cand abia faci ochi.

Astazi in jurul orei 10.00, ma pusesem in pat, am zis sa mai dorm putin. Dupa vreo 10 minute, cand adormisem si visam bicicleta preferata [:))], suna interfonul! Ma dau jos din pat :"Cine dracu' o fi la ora asta, iar e vecina aia nimfomana?" [:))]. Ajung la usa, raspund :"- Da, cine-i?" iar domnul organ cu mult tupeu : "- Deschideti, de la Politie!" I-am dat drumu' si fug repede la geam sa vad daca intr-adevar e Politia sau visez, masina lor era jos, deci, nu visam. Fug repede la usa si ma uit pe vizor, auzeam cum urca... Ajunge la etaju' meu, sta si vorbeste la telefon :"Sa-mi pregatesti si mie dosarul ala, da, infractiune si amenda contraventionala". Atat mi-a trebuit sa aud, vizorul se aburise, eu eram ud tot [:))]. Imi treceau prin minte fel si fel de ganduri.

Dar pentru ce atata spaima ? Politistu' gresise numarul la interfon, in loc sa sune la un vecin, sunase la mine 8-|. Suna la usa care trebuia, apoi intreaba :"- Andrei este acasa?" , "-Nu, este plecat!", "- I-a expirat buletinul, am nevoie de cel vechi...etc"

15 comentarii :

 1. mady_scumpyk_4u@yahoo.commiercuri, 06 aprilie, 2011

  :)))))) te.ai panicat degeaba:)) :*

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce va mirati, e ceva tipic pentru politia romana :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma asteptam sa-mi deschida un dita mai dosaru, si sa ma puna sa completez procese-verbale :|

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca la tine la usa ar aparea un politist, nu te-ai simti vinovat chiar si pentru ce nu esti :))?

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai scapat ieftin. N-ai vazut stirea aia cand au confundat mascatii adresa, l-au batut pe unu mar si dupaia i-au zis ca ar trebui sa fie bucuros ca nu a facut nimic?:))

  RăspundețiȘtergere
 6. Era ca spotul acela în care un tip vede pe geam cum coboară mascații din dubă și îi sună soneria. Și el avea cd-uri piratate peste tot în casă. Când deschide ușa, erau prietenii lui cu un tort și vecinul era luat pe sus :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Madalina Postolachiluni, 11 aprilie, 2011

  :)) asa era o prietena de-a mea, o suna politia la interfon, deschide maicasa usa, politaiul zice ca vrea sa vorbeasca cu fata, maicasa se face alba ca varu, o cheama pe fata, politaiul pe un ton grav : "Domnisoara..... v-am adus cartea de alegator..." maicasa nervoasa mai mai sa il dea afara in suturi :))

  RăspundețiȘtergere