sâmbătă, 5 martie 2011

Snack Cioc nu Box!

Ati observat sigur afisele alea mari cu reclame ori la Mc'Donalds, ori la KFC, ori la o alta franciza a industriei de bombe chimice cu gust si aspect placut. Eu la toate am observat ca produsul caruia ii fac reclama este cat jumatate din afis! Inteleg ca trebuie sa se vada bine, dar parca e exagerat de mare, asta induce mintii senzatia ca acel produs este intr-o cantitate mare, la un pret "redus", deci trebuie cumparat!

Problema este ca acel produs nu este deloc cum apare pe afis! Daca in reclama apare un dita mai hamburgerul, zici ca-ti trebuie ajutor sa-l poti manca, cand te duci la Mc'Donalds il scapi printre degete! Asa e si in cazul de fata, - am pus poza mai jos - Cand te uiti la afis zici ca e o lada din aia care tin cei din piata rosiile sau fructele, dar cand comanzi la KFC un Snack Box din asta, ti-au dat KnockOut, abia daca-ti ocupa palma cutiuta aia. A patit-o un prieten de-al meu, cand au aparut "sandwich-urile" alea Crispy Team parca se numesc, a vazut afisu', avea 5 lei si o foame de lup, si a fugit repede sa-si ia! Sandwichu' era cat jumatate de banana , mai tare i-a starnit foamea :))!
Irina Rulez :))!

4 comentarii :

  1. irina "rulz" mihai...dar...trebuie cceva sanatos pt regimul nostru :D ..calu

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, si abdomenu' meu plange cand bag o shaorma sau un hamburger, dar nah, doar viciile astea le am! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu McDonalds'u' mi'am luat'o şi eu când am avut impresia că de la un Big Mac hrănesc animalu' din mine două zile, iar când mi l'a dat pulă cela şi l'am băgat în concasor, l'am scăpat într'o măsea cariată cu o gaură mai măricică şi nu l'am mai recuperat... :D

    RăspundețiȘtergere