miercuri, 30 martie 2011

Cea mai sigura masina din lume

Volvo S60 este desemnata cea mai sigura masina din lume:
"Institutul pentru siguranta circulatiei (IIHS) din SUA a desemnat in urma testelor de impact cea mai sigura masina din toate timpurile. Autoturismul a avut cele mai bune rezultate la toate tipurile de crash-test, in comparatie cu masinile competitive din aceeasi categorie.

Masina castigatoare este Volvo S60, modelul 2012, care a facut fata cu brio testelor de impact frontal, lateral, din spate si rasturnare."
Sursa

6 comentarii :

 1. cea mai sigura masina din lume dupa parerea americanilor. problema este ca normele lor de siguranta sunt "slightly" diferite. niciodata 5 stele din USA nu sunt 5 stele din UE, chiar daca masina a esit Volvo. numai pentru faptul ca acel Volvo este facut in Canada si nu in Suedia si tot apare o diferenta.

  RăspundețiȘtergere
 2. pe drumurile ciuruite din romania nu cred ca poate exista vreo masina caruia sa-i zici sigura. oricum ca masina arata bine.

  RăspundețiȘtergere
 3. adriane aici nu e vorba de drumuri ci doar de siguranta si volvo e pe locul intai!e simplu

  RăspundețiȘtergere
 4. si din cate m-am documentat volvo s 60 bate cam tot si ma refer la masinile germane!volvo e clar cea mai tare masina europeana!

  RăspundețiȘtergere
 5. da numai romanii nus de ce nu au parte de experienta volvo ca in vest europenii sunt entuziasmati cu masinile din gama volvo pe care le detin!

  RăspundețiȘtergere
 6. Pentru ca majoritatea rom cu bani sunt prosti si hoti! Iar cei destepti nu fura cat sa-si ia volvo!

  RăspundețiȘtergere