joi, 17 februarie 2011

Yahoo face figuri!

De cateva zile bune Yahoo Messengeru' face figuri la greu! Avatarele nu se mai vad, toate-s negre, iar semnele se incurca intre ele, adica daca scrii B-) care iti facea smile-ul ala cu ochelarii "cool" acum apare cel cu ochelari de tocilar care se facea prin combinatia :-B (chestia asta a observat-o un prieten de-al meu). Este enervat ca vorbesti si tu cu o domnisoara, vrei sa pui cool, deci ii pui B-) si apare ca si cand ai fi tocilar!

Avatarul este de obicei cea mai importanta chestie pe Messenger! Stii daca sa te bagi sau nu in seama! Vezi ca are o poza sexy, zici ca-i ziua ta norocoasa, ia sa intru pe ea sa vad ce face: "cmf?" :)). Uite ca cei la de la Yahoo s-au gandit sa le dea planurile peste cap celor care procedeaza asam astfel, doar cateva avatare din intreaga lista sunt vizibile, restul sunt default sau negre!

Sa ma mai plang de Facebook, ca despre messenger ar mai fi multe de zis! Cei de la Facebook fac update-uri in fiecare zi! Prin update eu inteleg o chestie care o intrece pe precedenta, dar in cazul lor nu e asa! Au integrat un rahat de slide show care te alunga cand vrei sa vezi si tu o poza, lasa-ti dracu vechea interfata ca era mai buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu