marți, 8 februarie 2011

Romania vazuta in UE

Un Europarlamentar a dat cartile pe fata si a zis ce crede el despre Romania si despre integrarea tarii noastre in Europa. :

"De f
apt, dacă ar fi după noi, UE nu ar fi trebuit să lase România să intre în UE. Este o ţară foarte coruptă şi aceste arestări nu fac altceva decât să confirme acest lucru,"
Eu ii dau perfecta dreptate! Traiesc aici, stim cat de mare este coruptia, incepand de la Presedinte, pana la cea mai joasa clasa din societate! Europarlamentarul a dat drept dovada arestarile de la Vama Siret, destul de corect zic eu:
"Vama Siret este un punct de graniţă foarte important în Europa de Est şi dacă nivelul de corupţie este atât de înalt încât să fie nevoie de 64 de arestări şi o astfel de situaţie s-a perpetuat ani la rând înainte să fie descoperită, atunci nu ar trebui să fie nimeni surprins dacă nu sunt adeptul României în spaţiul Schengen," Van der Stoep. Sursa
L-as putea completa pe acest Van der Stoep, spunand ca nu e singura vama unde vamesii sunt corupti! Toate vamele sunt asa!

Concluzia : Romania trebuia sa stea dracu' in banca ei pana se linisteau toti coruptii. Nu am meritat si nici prea curand n-o sa meritam sa fim demn de respectat!

2 comentarii :

  1. Am citit si eu interviul. De dimineata incerc sa-l contrazic pe olandezul asta, dar n-am cu ce. Are dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. TRUE! Ce mă disperă e că sunt încă mulţi care au cuvinte de laudă la adresa progresului nostru deşi e atât de evident că vorbesc numa' tâmpenii încât nu şti dacă să râzi sau să plângi.

    RăspundețiȘtergere