marți, 1 februarie 2011

De la alcoolisti la drogati!

"România a ajuns pe locul patru în Uniunea Europeană în topul consumului de droguri etnobotanice. "
Si eu care credeam ca doar la alcool ne pricepem!
"Nu există programe de combatere a consumului de narcotice care să aibă rezultate concrete, iar banii sunt folosiţi mai mult pentru plata salariilor şi utilităţilor. Critici sunt aduse şi Ministerului Sănătăţii care colectează banii din taxa pe viciu, dar nu îi îndreaptă către programe de combatere a consumului de droguri, alcool şi tutun." Sursa
Dintr-o tara de alcoolisti, ne indreptam usor spre una de drogati! Copii de 14-15 ani, care abia stiu sa lege doua propozitii, trag "cana" din celebrele Cofee Shop-uri. Incet incet, Romania se duce spre faliment. Politica, coruptia, hotia, prostia, alcoolul si drogurile grabesc ritmul!

5 comentarii :

 1. Macar de-ar trage chestii bune, the real thing, nu prostiiile alea din Coffee-uri. Alea te omoara cu adevarat. Nevertheless, ai dreptate, Romania se duce dracului, dar, asta e. Noi sa fim sanatosi.

  RăspundețiȘtergere
 2. mie mi-a zis un prieten ca pe pachetele alea de etnobotanice scrie ceva de genul : "atentie! ingrasamant arificial. a nu se consuma." nu va mint!

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Cosmin, ai dreptate!
  @ Bogdan, zi-le asta copiilor prosti care nu stiu la ce riscuri se expun!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Cosmin Eu ce sa cred, ca recomanzi droguri adevarate copiilor? Mai bine le recomandam un suc sau o bere, decat toate porcariile astea, indiferent ca sunt etnobotanice sau droguri "bune".
  Si da, e foarte trist ce se intampla in tara; personal, vara trecuta am avut ocazia sa cunosc copii de 13-14 ani care nu mai stiau altceva decat etnobotanice. Si nu numai, orasul din care provin eu (chiar daca este un oras de 90-100 mii locuitori) este in top 3 privind consumul de droguri, bineinteles in afara de capitala.

  Triste generatii sunt si triste generatii urmeaza...

  RăspundețiȘtergere
 5. Madalina Postolachiluni, 07 februarie, 2011

  lasa ca si ce e in alte tari la capitolul bautura...Doamne fereste-ma nu am crezut ca exista asa ceva prin alte tari:O....sa bei incat sa ti se rupa firu pe strada si sa vezi cum cad oamenii pe drum:O ioi

  RăspundețiȘtergere