duminică, 13 februarie 2011

Ce cadou iei de Valentine's Day?

Cum se apropie data de 14 februarie, cum indragostitii "tremura" pentru ca nu stiu ce cadou sa-i cumpere iubitului/iubitei!

Prostia asta ar trebui sa se termine, pentru ca, aceasta "sarbatoare" nu face decat sa-i imbogateasca pe cei care profita de pe urma iubaretilor. N-am fost niciodata de acord sa dau un cadou pentru ca vezi domnle' e o zi anume si tre' sa fug prin magazine sa-i cumpar ceva, dar, "oare i-o placea?", "oare-i vine?" , "sa-i mai cumpar si flori", "sa-mi bag ... mai am 5 lei in buzunar!" :))

Totul trebuie sa inceapa de la fiecare din noi, sa spunem odata STOP, si un "te iubesc" ar trebui sa fie de ajuns! Nu stiu daca fetele sunt de acord cu ce zic eu aici, dar ar trebui sa fie si ele mai intelegatoare :))!

Intrebarea care ar trebui sa o ganditi cu totii dupa aceasta zi in care nu i-ati luat cadou este :"Oare ma mai iubeste?" iar raspunsul sa fie "Normal ca ma mai iubeste, doar nu-l/n-o face pe ea un cadou :))! Acum ganditi-va daca in ultima fraza eram ironic sau vorbeam serios! :))

7 comentarii :

 1. Eu i-am dat de inteles ca n-am chef sa cheltui bani. Acuma daca ea nu s-a prins e problema ei...

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ai facut, daca se supara, trimite-i link cu acest articol!

  RăspundețiȘtergere
 3. Simt ceva ironie...indiferent..... dar lor (ea / el) n-o sa le placa oricum daca nu sunt bagati in seama cu un "cadou". Nu se simt iubiti de celalalt daca NU e si ceva cheltuiala la mijloc. Asta e societatea noastra de azi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate cam asa este ... Dar de undeva tot trebuie sa inceapa!

  RăspundețiȘtergere
 5. perfect de acord.sarbatoarea asta e o mizerie din care desteptii profita de pe urma prostilor.(sa-mi fie cu iertare daca am jignit pe cineva).sarbatoriti dragostea in fiecare zi,nu doar o singura data pe an:)

  RăspundețiȘtergere
 6. E parerea ta,dar asta nu inseamna ca toti sunt de acord cu ea.Daca ai primi un cadou de Valentines si tu nu ai da nici unul,te-ai simti bine?Fetele sunt fete,o floare nu strica niciodata.

  RăspundețiȘtergere