sâmbătă, 12 februarie 2011

Bacaul bombardat ...

Suntem departe de cel de-al II-lea Razboi Mondial, si cred ca si cel de-al III-lea este la mare distanta, dar daca facem o plimbare prin centrul Bacaului, o sa punem la mare incercare aceasta teorie!

Gresia/faianta se sfarama de la iarna la iarna! Calitatea cimentului cu care au fost turnate e jalnica, s-a macinat zici ca e faina! E greu sa facem ceva de durata? Mai bine investim "o caruta de bani" intr-un rahat, il facem de mantuiala, si peste 2 ani, investim iarasi!

Sper sa se rezolve aceasta problema, pentru ca chiar este o problema pentru locuitori, nu este posibil intr-un Oras European, cum este Bacaul sa existe un astfel de centru!

6 comentarii :

 1. Ete' dă aia n'o să fii niciodată primar, că nu şti cum se fură anual pe acelaşi lucru...

  RăspundețiȘtergere
 2. Tu spera in continuare.... asta "o sa te ajute" sa vezi ca se poate si e posibil intr-un oras european ca Bacaul sa existe asa ceva.... Si stai linistit ca ai sa mai vezi si alte "imposibilitati" dintr-astea.

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Florin Rusanu, tare rau imi pare! :))
  @ VladAC, nu mai sper la nimic...!

  RăspundețiȘtergere
 4. e rusinos ca s-a ajuns in halul asta, mai ales daca zici ca e in centrul orasului. e cam aceasi chestie ca aia cu bordurile, intradevar asa se fura banii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acesta e doar un mic exemplu , mai sunt multe de gen...

  RăspundețiȘtergere
 6. a pus la gara pavaj da in centru e prea mult!

  RăspundețiȘtergere