duminică, 2 ianuarie 2011

Vesta antiglont!

Pe Okazii, ca de obicei! Scriu acest articol ca pe o recomandare! Aceasta vesta ar trebui purtata in cel putin unu' din cluburile din Bacau, si nu numai! Este epoca vitezei, da, nici nu-ti dai seama cand te-a taiat la gat! Lumea a innebunit, toti copii sunt drogati, te injura ca la carte! Nu mai exista respect pentru cei mai mari, imi aduc aminte cand eram copil, lucrurile satateau altfel! Eram la tenis in fata blocului, iar daca unul din baietii mari ziceau ceva, era lege, si ce bine ma simteam cand imi dadeau bani si ma trimiteau sa le cumpar o punga de seminte!

Revenind la cluburi, respectul este cel care lipseste! L-ai calcat pe unu' pe adidas, din greseala te-ai impins in el, iti ceri frumos scuze, si el la randu' lui ar trebui sa inteleaga. Insa, stim prea bine ca nu asa sta treaba! Se imping intentionat intre ei, iar daca te calca, pleaca mai departe cu aceeasi greata! De la asta porneste totul!

Deci fratilor, cand mai mergeti in cluburi, inarmati-va cu calm, nu cu arme si cutite!


3 comentarii :

  1. ar trebuii sa ofere asa ceva gratis aia care vand bilete la intrare, pentru orice eventualitate :)) mda, toti sunt smecheri acum, pana ajung sa si-o ia bine de tot si dupaia se calmeaza. inceputul e mai greu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. off topic: apropo, fain noul header si imaginea in care boc sfatuieste si base asculta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, prima data in viata cand asculta Basescu de Boc :))

    RăspundețiȘtergere