joi, 27 ianuarie 2011

Proteze gratuite pentru tineri

AsociaţiaUniversitară de Colaborare Internaţională (AUCI) din Italia poate ajuta tineri români (bărbaţi) care au unul sau mai multe membre amputate să obţină proteze in mod gratuit. Prin proiectul “Băieţi pe picioare”, Asociaţia îşi propune să schimbe viaţa unui număr cât mai mare de persoane. Bărbaţii cu vârste între 20 şi 40 de ani, dezavantajaţi din punct de vedere economic şi social care, în urma unui eveniment traumatic au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o proteză.

Proiectul are rolul de a-i ajuta pe tinerii români lipsiţi de membre să efectueze procedurile medicale necesare pentru obţinerea protezelor de o foarte bună calitate estetică şi funcţională. Proiectul “Băieţi pe picioare” a luat naştere în iunie 2005 iar până în prezent au fost ajutaţi peste 80 de băieţi din România. Numai în 2010 au fost ajutate 37 de persoane care au primit 41 de proteze.

AsociaţiaAUCI a încheiat în luna octombrie 2009 un parteneriat cu Fundaţia “Solidaritateşi Speranţă” a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei prin intermediul căruiapersoanele care au una sau mai multe amputaţii pot fi ajutate să obţină oproteză. Toate costurile deplasării în Italia sunt suportate de Asociaţia AUCI.
Pentru mai multe informaţii, persoana decontact:
Dedulescu Cristian,
0040 762 300 688
0040 21 451 18 47
deducrysty@yahoo.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu