joi, 27 ianuarie 2011

Efectul de turma al prostiei!

Intotdeauna prostia se transmite, si marele Albert Einstein a recunoscut doua lucruri ca fiind infinite : "Universul si prostia" ! Exista o bresa in firewall-ul neuronilor, si se infiltreaza! Unde poti gasi mai multa prostie decat pe Yahoo Messenger? De la statusuri scrise de agramati, pana la inventatori de "mass-uri" de acest gen :
" Scz de mass: Yahoo se inchide pe 17 aprilie 2011! Ei doresc sa se descotoroseasca de messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deaja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de messenger si click Send Instant Messege to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi masajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedinte Yahoo Jay Rusell... aici este presedintele Jaay Rusell...imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista "
Si acest exemplu este doar unul din vastele mesaje imbibate in prostie. Vi-l mai amintesc si pe acela :
"Buna, numele meu este XY, sunt bolnava de cancer, operatia costa 85.000$, pentru fiecare mass trimiss, Yahoo doneaza in contul meu 0.01 centi, te rog da mai departe acest, mass!"
Oameni buni, nu mai credeti toate prostiile! Ganditi intai sa imprastiati prostia !

Un comentariu :