luni, 24 ianuarie 2011

Basescu huiduit!

"Preşedintele Traian Băsescu a particiapt, luni dimineaţă, la manifestaţiile din Iaşi prilejuite de împlinirea a 152 de ani de la Unirea Principatelor Române. Prezenţa şefului statului a stârnit, însă, nemulţumirea mai multor oameni aflaţi în mulţime, majoritatea fiind pensionari militari. Aceştia l-au huiduit pe Băsescu şi au scandat "Demisia!".

Preşedintele a primit onorul Gărzii Militare, în timp ce din mulţimea adunată în Piaţa Unirii se auzeau huiduieli şi fluierături. Unii dintre participanţi au scadnat "Hoţii!". Huiduielile au continuat şi în timp ce se rostea rugăciunea Tatăl Nostru."
Sursa

Voi ce ziceti, merita sa fie huiduit, sau nu?

4 comentarii :

 1. Nu mai mult decat antonescu sau ponta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Acum vad ca majoritatea au fost pensionari militari. pai astia au pensii de 3000 Ron minim si au tupeul nesimtit sa iasa in strada ?
  Dar majoritatea batranilor cu pensii de 600-800 de lei? Care dupa ce isi platesc "darile" si tot ce mai trebuie raman cu 50-100 de lei, pe ei cine ii vede?Pe astia nu-i plange nimeni, dar pe umflatii astia din armata, care au mai si iesit aticipat la pensie, ii plange toata lumea.
  Si sa nu uitam ca la pensionarea anticipata au luat sute de milioane de lei vechi, in avans.
  In afara de veteranii de razboi, care chiar au luptat ptr patrie, toti restul nu sunt decat niste puturosi care au stat in garnizoane, tot pe banii nostri.

  Asa ca lasati antelene si realitatea ca mai mult va manipuleaza.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cosmin ! ... da-te'n gatu' ma-tii !

  RăspundețiȘtergere