luni, 20 decembrie 2010

Vino la ajutorii Moşului să îţi împacheteze cadourile

În perioada 20-24 decembrie, cercetaşii băcăuani sunt ajutorii lui Moş Crăciun. Îi găseşti la parterul Arena Mall între orele 15-21, pregătiţi să împacheteze orice cadou ai achiziţionat pentru cei dragi ţie. Îi vei recunoaşte uşor: 3-4 tineri cu hârtie de împachetat şi fundiţe de cadouri lângă ei.

Acţiunea se desfăşoară pe bază de donaţie. Fiecare persoană care apelează la cavalerii „Ordinului Cadoului Fermecat” (OCF) plăteşte în funcţie de cât demulţumit este de serviciul prestat de aceştia. Acesta este un proiect organizat de membrii voluntari ai Centrului Local„Insula Cercetaşilor” Bacău, sucursală a Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”.

Aceştia doresc să îşi susţină activităţile de pe parcursul anului şi să achiziţioneze materialele necesare implementării activităţilor săptămânale cu copiii, la nivel de unitate. OCF are rolul de a-i ajuta pe copii şi tineri să socializeze, că coopereze şi să se implice activ în viaţa băcăuanilor. Proiectul a fost implementat şi anul trecut, în aceeaşi locaţie, fiind un serviciu în plus pe care Arena Mall îl punea la dispoziţia clienţilor săi şi nu numai.

Aşadar, vino să te ajutăm să faci cadouri pentru cei dragi. Pentru mai multe detalii, nepoţi contacta la bacau.ic@scout.ro.
Web http://www.facebook.com/insulacercetasilor.bacau

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu