joi, 23 decembrie 2010

Se omoara lumea pentru BOC!

Multe astfel de cazuri o sa mai vedem! Ne-a ajuns cutitul la os, trebuie sa facem ceva! Nu se mai poate! Acest om a recurs la o metoda care nu e tocmai buna, pentru ca tot el sufera si nu porcii din Parlament! Cea mai buna metoda este ca in urmatoarele campanii electorale sa fim uniti, sa nu mai punem botu la minciuni si SA NU MAI VOTAM! DELOC! Astfel, o sa le fie greu sa falsifice milioane de voturi!

Un incident tragic a avut loc, in această dimineaţă in Parlament. O persoană s-a aruncat de la balconul plenului Camerei Deputaţilor, în semn de protest.

Din primele informaţii a reieşit că bărbatul, de profesie electrician tv, protesta împotriva Legii salarizării. Acesta trăieşte încă, dar în jurul lui este plin de sânge. În cădere, bărbatul s-a lovit de o bancă, pe care a rupt-o.

Potrivit martorilor, înainte de a se arunca, bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a strigat: ”Pentru tine Boc!”
Deputaţii s-au strâns în jurul persoanei care s-a aruncat. Pe tricoul bărbatului era scris cu markerul: "Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!".
”Persoana este conştientă, iar semnele vitale sunt bune. Mai multe detalii se pot da după un consult amănunţit”, a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt al ISU.

Boc despre incidentul din Parlament: Nu aceasta este soluţia la problemele pe care le avem.
Are dreptate, nu asta e solutia, rugam Armata sa ne imprumute 471 gloante!

Sursa : Libertatea

Un comentariu :

  1. Madalina Postolachijoi, 23 decembrie, 2010

    e asa de trist, mie mai ca imi dau lacrimile cand vad ce a facut si citesc ce avea scris pe tricou....e tragic, dar stiu ca lor nu le pasa, au ramas socati, dar tot vor continua sa fure...pentru ei asta nu e invatatura sau ceva, nu vor vedea gestul acestui om disperat ca mai are oleaca si lucreaza pe gratis...vor vedea un om nebun....asa trist mi se pare:(( si mai trist ca nu doar la noi se practica minciuni parlamentare:(....ideea ta cu gloantele cred ca ar fi cea mai buna:-<

    RăspundețiȘtergere