sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Doua intamplari comice, si nu prea.

Prima intamplare am ezitat sa o povestesc, dar ca sa fac un articol cat de cat decent, trebuie sa o pun in discutie si acea intamplare.

Veneam de la Parcul Catedralei, pe centru, catre Prefectura. Este undeva langa bordura, o cruce, si langa ea era asezata o fata trista, asezata in genunchi, se chinuia sa aprinda lumanarea, iar un baiat la un metru departare. Eu si ceilalti 2 prieteni cu care eram, ne-am intristat cand am vazut aceasta imagine, dar nu mai facem bine un pas, si observam cum fata aprinde lumanarea de la tigara :|
Am ramas toti muti, si am plecat mai departe comentand despre acest fapt. Am ajuns la concluzia ca, decat sa aprinzi o lumanare de la tigara, mai bine nu mai aprinzi deloc!Cea de-a doua intamplare a fost astazi, si mi-a adus aminte de nebuniile pe care le spuneam cand eram copil. Eram in drum spre Piata Sud, o dubita era stationata langa bordura, cu luminile de avarie aprinse. In spatele ei, pe prima banda, s-a format ceva coada de masini, ca de obicei!
O conducatoare a unui Logan s-a angajat sa depaseasca duba, dar nu s-a asigurat, si in spatele ei au inceput claxoanele! Un copil de vreo 3-4 anisori din fata mea isi intreaba mama: " Mireasa mama?" In momentul acela m-a pufnit rasul, atat pe mine cat si pe ceilalti care au auzit :)). E frumoasa copilaria...nu stii de probleme, tot ce auzi crezi ca este adevarat si faci imediat asemanari intre evenimente total diferite!

Dar daca vrei o intamplare plina de adrenalina, cititi aici : Talent Irosit

9 comentarii :

 1. Si care-i problema ca aprindea de la tigara?

  RăspundețiȘtergere
 2. E un fel de " ori suntem crestini, ori nu mai suntem".

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincer, credeam ca vei scrie ca si-a aprins tigara de la lumanare. Aia ar fi fost teribil.

  RăspundețiȘtergere
 4. In scris nu pare atat de tragic-comic ca atunci cand o vezi live.

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca iti aprinzi lumanarea de la tigara - sau invers - nu mai esti crestin? Dar ce devii? Treci automat la budhism sau te transferi la vreo secta?

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu e vorba ca devii budist sau alte chestii, e vorba ca asa ceva nu se face, tine de bun simt in primul rand.

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce tine de bun simt? De ce nu se face? Nu pricep. Esti nesimtit daca aprinzi ceva de la tigara? Scrie undeva ca nu e bine?

  RăspundețiȘtergere
 8. Vad ca n-are rost sa mai continui. E cum zici tu.

  RăspundețiȘtergere