vineri, 29 octombrie 2010

Prostituatele din Spania, obligate sa poarte veste reflectorizante!

Citeam pe 4Tuning si vad un titlu cu adevarat ciudat : "Prostituatele din Spania, obligate sa poarte veste reflectorizante!"  Pai cum vine asta? 

Uitati explicatia : Un primar al unui oras din regiunea Catalonia a obligat "fetitele" centuriste din jurul orasului sa poarte veste reflectorizante. Se pare ca acestea sunt un pericol pentru soferi, nu prin meseria lor, ci prin faptul ca noaptea stau pe marginea soselelor, riscand sa produca accidente. Chiar daca fetitele care fac trotuarul in aceasta zona sunt in deplina legalitate (prostitutia este legala in Spania), merita si ele sa fie protejate. Nu de prezervative, ci de veste reflectorizante. Primarul a apreciat ca numarul mare de prostituate de pe marginea soselelor din zona este un risc de accidente. Mai precis, au fost mai multe cazuri in care "domnisoarele" care asteptau clienti langa benzile de mers, au fost evitate de masini, care, ulterior, s-au rasturnat sau au intrat in copaci. In plus, s-au numarat si cateva cazuri in care aceste fete muncitoare nu erau semnalizate si au devenit victimele unor masini care circulau regulamentar.

Pentru ca pe viitor sa nu se mai intample accidente, domnisoarele Prost-Situate sunt obligate sa poarte veste reflectorizante. Chiar daca vor avea acoperite cele mai importante elemente de caroserie care le aduceau clienti numerosi, macar vor fi vazute de la distanta de catre orice participant la trafic. In plus, probabil ca numarul clientilor va creste, fiind mai usor vazute si de cei mai in varsta soferi."

Deci daca sunteti in Spania si va opreste cineva cu vesta, nu e politist, sigur e prostitutata.

Sursa : 4Tuning.ro

3 comentarii :

  1. Partea buna ar putea fi urmatoarea:
    Un sofer mai vitezoman sa zicem asa cand ar vedea vesta reflectorizanta de la distanta sar gandi intai ca ar putea fi politita si ar reduce. Deci dupa parerea mea reducerea accidentelor de circulatie:))

    RăspundețiȘtergere
  2. For safety purposes, high visibility Safety vest and Reflective tape are going to make you far more visible.

    RăspundețiȘtergere