joi, 23 septembrie 2010

Sambata, nu uitati de curatenie!


E timpul pentru curatenie! Bacauanii au sansa sa-si dovedeasca responsabilitatea si gradul de civilizatie, fata de judetul lor, sambata, 25 septembrie 2010, in cadrul proiectului “LETS`S DO IT ROMANIA”.

Locul de intalnire va fi PARCAREA STADIONULUI MUNICIPAL, ora 08:00, unde se va afla o rulota si se vor imparti sacii si manusile. Avand in vedere ca nu exista sponsorizari pentru transport, iar actiunea se bazeaza pe voluntariat, cei implicati se vor deplasa cu masinile personale. Probabil ca vor fi si locuri libere in unele masini si se vor mai lega  prietenii la fata locului, pentru formarea unor echipe de deplasare in teren. In timpul zilei, la Prefectura se va constitui un dispecerat unde se vor comunica date de pe teren. Voluntarii sunt sfatuiti sa realizeze  poze inainte si dupa strangerea deseurilor,  daca se va putea, pentru o mai buna desfasurare a actiunii.


In momentul de fata, numarul voluntarilor creste. Ca si numar s-au inscris:

-         On-line 600 (pe site-ul www.letsdoitromania.ro)
-         Jandarmeria 33
-         Agentia pentru protectia Mediului Bacau 30
-         Directia Apelor Siret 30
-         Penitenciarul Bacau 20
-         Partidul Ecologist Bacau 20
-         PDL tineret 3o

Firma ‘’Arabesque’’ va pune la dispozitie doua masini pentru strangerea sacilor din tot judetul si firma ‘’Soma’’, o masina doar pentru ruta Balcescu - Sascut. Directia de salubritate si spatii verzi Bacau ne va scuti de plata taxei pentru depozitarea deseurilor la groapa de gunoi.

Bacauani fiti alaturi!

Vom reveni cu detalii dupa eveniment.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu