miercuri, 1 septembrie 2010

Motociclistii educa incepatorii.

Duminica, 5 septembrie, la ora 18, viitorii motociclisti si incepatorii sunt invitati la barul "2 Roti" pentru a invata mai multe despre domeniul moto de la conducatorii de motocicleta cu experienta. Acestia le vor explica tinerilor ce implica achizitionarea unei motociclete si condusul preventiv. Scopul evenimentului este de a-i educa pe tineri, pentru a reduce numarul accidentelor rutiere. Barul se afla pe strada Unirii, nr 2, langa restaurantul "Latin". Organizatorii, revista online "Moto Lady" si barul "2 roti" va asteapta cu drag.

Mai multe detalii gasiti pe www.motolady.info

5 comentarii :

 1. Sper ca prima lecţie să fie aceea că drumurile publice nu sunt circuite de motocros. Acu nici n'am pretenţia să meargă cu 90, că nu merg eu cu maşina ca un melc da nici cu 200...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred ca e cineva care crede ca strada e circuit de motocross :)) Cel mult circuit de motogp. Din pacate, campionul nostru local e plecat in acea perioada, dar incerc sa aduc un campion la enduro. Nu promit nimic.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mna, motogp mylady...dacă iei parte la event explică'le te rog la oameni că animalu' de la volan nu poate şti că animalu' de pe motor îi poate măsura viteza superluminică din ochi, aşa că poate considera că are timp să depăşească/iasă în intersecţie. Deşi nu se recunoaşte viteza excesivă a motocicliştilor e principala cauză a acestui gen de accidente. 'Şoferii nu sunt atenţi, nu ne văd', normal că nu vă văd când goniţi cu 100 în oraş sau cu 200 în afară!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Na, am greşit, da aţi înţeles voi ce am vrut să spun...

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu organizez evenimentul, dar treaba asta o sa le explice un om cu experienta, nu eu, cu 2 ani de A1 :)

  In orice caz, scopul actiunii este de a preveni accidentele deci sigur o sa se spuna si asta

  RăspundețiȘtergere