vineri, 24 septembrie 2010

Car Stunts

Locatie : Parcare Real Hypermarket
Perioada : 24-26 septembrie 2010
Organizator : Hello Shopping Park Bacau
Ora 19.00
Pret intrare :
 • In picioare : 25 lei
 • In tribuna : 35 lei
ATENTIE : Pentru copiii de peste 3 ani se plateste biletul integral!

5 comentarii :

 1. "ATENTIE : Pentru copiii de peste 3 ani se plateste biletul integral!" :)) ce copil sub 3 ani nu adora sa vada cum un monstertruck striveste o masina... :)) orium intereasnt evenimentul, daca as fi din bacau si eu m-as duce.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai oameni buni,25ron in picioare si 35 la tribune,care tribune?copiii peste 3 ani integral,deci cu unul de 4 ani trebuie sa arat certificatul de nastere,ce frumos suntem in Romania si ne furam unul pe altul.Daca vrem sa copiem ceva din afara ar trebui sa punem suflet nu doar ceva asa sa fie dar sa facem bani multi pe spinarea fraierilor.Sunt din Bacau si au fost multi nemultumiti pentru ce-au vazut si la cat a costat biletul.JAPCA LA DRUMUL MARE IN 100m patrati cu doua masini,cica tunate si aduse la nivelul monster cars,hai sa deschidem ochii putin!!!NU SE MERITA,MERGETI SI TRAGETI CONCLUZII!BAFTA!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va rog sa ma iertati dar oare ce fac ei in Germania la show-uri fac si la noi in tara?Off Romanie oare de cat sa mai suporti sa fi prostita??????????????

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Bursu, in Romania nu exista asemenea masini, poate ca de aceea au venit cei din Germania, ca sa vada si publicul roman un spectacol de acest gen.

  RăspundețiȘtergere
 5. OZN,iarta-ma dar, nici asa sa fim prostiti pe fata!!parerile sunt impartite!!numai bine!

  RăspundețiȘtergere