duminică, 8 august 2010

Perversa ca pe Targu - Ocna =))

Cum sa lovesti frate cu o bata antebratul lucrat al unui individ cu care te incaieri ? Priviti in urmatorul filmulet cam cum sta povestea.
Doua grupuri de romi si-au disputat un baietel pe o strada din Capitala. Copilul locuieste cu tatal sau, care sustine ca are motive temeinice ca sa-l fereasca de propria lui mama. Familia acesteia a decis insa ca este timpul sa puna capat embargoului, prin orice mijloace. Ruptura intre clanuri e veche de un an, cand un barbat dintr-o tabara si-a ales o concubina din cealalta parte. Au facut un copil impreuna, s-au despartit apoi, iar tatal n-a mai lasat-o pe mama sa isi viziteze odrasla. Familia femeii recunoaste ca si-a cam iesit din fire. Nu insa si ca ar fi provocat scandalul. Doi barbati si o femeie au ajuns la spital dupa ciocnirea de strada. Pe restul, politistii i-au amendat pentru tulburarea linistii publice. Le vor face si dosare penale pentru loviri si alte violente daca ranitii vor depune plangere. Pentru ca nimeni sa nu incalce armistitiul fragil, un echipaj de jandarmi a ramas in zona pana dimineata. Familia mamei anunta fara ezitare ca e gata sa planuiasca inca un raid ca sa obtina copilul de la tata. Sursa : Crimetime

4 comentarii :

 1. I-auzi la el: "Eu m-am chinuit mult sa-mi fac antebratul asta" :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Vroiai sa zici "partea comica incepe de la minutul 0:25" nu la 1:25 :)

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) Pusesem un alt video in care partea asta era la minutu 1:25 :)), l-am schimbat dar am uitat sa mai modific!

  RăspundețiȘtergere
 4. faza cu antebratu e cea mai tare :) si deasemenea si faza in care ne explica el cate secunde are o ora, deci nu e doar lucrat, e si inteligent baiatu :)))

  RăspundețiȘtergere