luni, 12 iulie 2010

Vand tara avariata

Vand tara avariata,
22 milioane locuitori, pe butuci,
km reali 238.391,
ultimul proprietar

Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam infranata. Cutia de viteze e blocata in marsarier. Este inmatriculata in Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.

Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romană. A fost avariata in repetate randuri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mana unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit in 1989, dar interiorul este inca plin de rugina. A mai avut cateva reparatii capitale, in 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.

Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea cateva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tară similara din Africa , oricat de mica ar fi dar sa functioneze.

De ce o vand:
Sincer sa fiu, o vand ca m-a lasat in drum si nu ma pricep la ea. Plus ca imi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costă cat nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucăţi. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.


Multumesc lui Dorin

2 comentarii :

  1. e deja dezmembrata si vanduta....de prin 90...se tot vand piese din ea...fabrici, combustibil,leme...tot

    RăspundețiȘtergere