luni, 26 iulie 2010

Un fraier!

Cred ca stiu deja cine este, dar n-are rost sa-i mai pronunt numele. Vreau doar sa va pun in tema cu ce face omu'. Astazi intru pe talentirosit pentru ca am vazut ca au scris un articol nou, si observ ca numele meu apare la comentarii recente. Am fost uimit, deoarece n-am mai comentat de vreo 2 zile pe acel blog. Cand ma uit la articolul respectiv observ ca cineva a dat coment folosindu-se de numele meu! Comentariul se gaseste in poza de mai jos:

Update: Si la aghiuta acelasi fenomen! Nebunu comenteaza tot cu numele meu aici : aghiuta
Update 2 : si pe Contrasens nebunu continua!
  Ce vreau sa va spun prin acest articol este faptul ca, eu n-am sa jignesc niciodata un bloger/zurnalist prin comentarii,(daca am ceva sa-i reprosez trimit un mail) iar daca numele meu apare, inseamna ca cineva s-a folosit de el. Acel cineva foloseste des astfel de "metode", deci puteti fi victime si voi. Am vrut doar sa va spun sa fiti prudenti! Sper ca nebunu' sa inceteze.

7 comentarii :

 1. Sa vezi ce comentariu am primit si eu...

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate n-ar fi rau sa scriem toti ca e Freak-Frekangiul.

  RăspundețiȘtergere
 3. N-am vazut asa om! Nici ca n-ar sta in banca lui...

  RăspundețiȘtergere
 4. ozn tata da ce nu faci matale o plangere k sa-l racoresti pe om... k si asa e cald..
  Falsa identitate se pedepseste frumos :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Am fost invatat de mic ca nu merita sa-mi pun mintea cu prostii :)), de asta nu fac :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu e vorba de niciun furt de identitate sau ce credeti voi. Doar nu ti-a furat numele si nici n-a sustinut ca ar fi tu. Pur si simplu a postat folosindu-se de un nick si o fotografie care, probabil, se gaseste pe internet. Si din moment ce a fost facuta publica, oricine o poate utiliza in scopuri personale. Daca omul are probleme la mansarda, e altceva.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cum nu mi-a furat numele ? S-a folosit de el!

  RăspundețiȘtergere