sâmbătă, 24 iulie 2010

Suge-te-ar tantarii!

tantar
  E un blestem dat dracu' in zilele astea, pentru ca nu poti sta pe o banca in parc sau pe insula, fara sa pleci cu cateva intepaturi de tantari!

   Am fost ieri prin parc, dar am fost alungat repede de acesti sugatori de sange! Avionul ala care tot ma trezeste dimineata, nu-si face deloc treaba, imprastie cu zahar vanilat sau cu ce dracu' de nu mor insectele ? Am noroc ca  in casa nu-mi intra pentru ca am montate plase contra insectelor la geamuri, altfel nu stiu ce m-as face! E un adevarat chin sa faci o plimbare prin parc, sa stai cand cu o mana pe un picior, cand pe celalalt, sa-i pandesti practic sa nu se aseze pe tine. Am un sfat totusi, inainte sa va incumetati la o astfel de plimbare/relaxare, folositi un spray(se gaseste la farmacie) care se aplica pe piele, asta va alunga insectele de langa voi, cel putin teoretic.

6 comentarii :

 1. ii el terorizat de tantari:))))))))))
  lorin

  RăspundețiȘtergere
 2. Normal,v-au alungat tantarii si v-au stricat treburile,ce sa ii faci daca fereastra e mai mica decat usa si nu ai stiut sa pastrezi usa si ai ales fereastra ,suporti consecintele acum.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, asa este, doar ca usa era inchisa, si a trebuit sa intru pe fereastra.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu ai stiut cum sa faci sa deschizi usa,mai erau sanse sa se deschida,dar daca ai intrat pe fereastra,usa ramane pentru totdeauna inchisa.

  RăspundețiȘtergere