marți, 27 iulie 2010

Deputat cu 150km/h

Un deputat prins cu 150km/h pe autostradă contestă amenda
În urmă cu două săptămâni, deputatul PSD de Constanţa Eduard Martin a fost prins că mergea cu 150 km/h pe A2. Poliţiştii l-au amendat cu 200 de lei. Parlamentarul contestă în instanţă contravenţia şi spune că mai mult l-a deranjat atitudinea poliţiştilor şi mai puţin suma pe care trebuie să o plătească.

Nu cred că aveam 150 km/oră, mai ales că era şi aglomerat şi vorbeam şi la telefon, deci eram mai prudent în ceea ce priveşte viteza.
Sursa : Realitatea

Pe cat pariu ca nu pateste nimic alesu' prostilor din popor?


Asta e respectivu' :

6 comentarii :

 1. Macar a recunoscut ca vorbea la telefon... AMENDAAA!

  RăspundețiȘtergere
 2. poate vorbea cu heandsfreeúl. Si legal ai voie.
  Cand a zis ca vb la tel, se refera k era atent la conversatia din el si persoana din cealalta parte si mergea usor...(cica)
  Zic si eu

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, e voie cu Handsfree-ul, dar eu am presupus varianta mai rea pentru el. Even so, daca radaru' l-a vazut cu 150, si au vre-o poza cu 150, legal, ar trebui sa-si bage coada intre picioare si sa plateasca aia 200 de lei amarati (pentru el). Dar, fiindca suntem in Romania, probabil politaii or sa si-o ia bine de la superiori...

  RăspundețiȘtergere
 4. Oricine poate sa scape de amenda. Nu trebuie sa fii deputat. 150 pe autostrada nu mi se pare chiar asa de grav.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu sunt in exact aceeasi situatie, astept sa vina o amenda de aproximativ o luna pe care am refuzat sa o semnez si sa iau procesul-verbal, tocmai pentru ca politistii nu au procedat corect fata de mine, si anume: nu mi s'a precizat pentru ce am fost oprit decat dupa ce mi s'au cerut actele, nu mi s'a aratat dovada cum ca as fi depasit viteza, mi s'a spus verbal ca aveam 68 km/h desi acul arata cca. 60 km/h, si se stie ca vitezometrele 'umfla' cu 5-10 km/h viteza, tocmai pentru a evita situatiile cand esti prins la limita. In plus, nu am putut plati pe loc amenda pentru ca stimabilii nu aveau chitantier la ei...si acum nu inteleg de ce nu apare respectiva amenda, oare stateau acolo la ciupit, sa prinda prosti care recunosc singuri, sau chiar asa incet se misca militia romana si posta?

  RăspundețiȘtergere
 6. Erau in foame, vroiau sa-si cumpere un sandwich :)

  RăspundețiȘtergere